tetőépítés, tetőfedés, faház, garázs, előtető, terasz készítés, bádogos munka
Tetőépítés, tetőfedés
Faház, garázs építés
tetőépítés, tetőfedés, faház, garázs, előtető, terasz készítés, bádogos munka
Előtető, terasz készítés
Bádogos munka
Régi tető felújítás, tetőfelújítás
Falszigetelés fával, hőszigeteles
Palatető felújítás
Tetőépítés, tetőfedés árajánlat kérés

Előtetők, teraszokElőtetőket nagyon sok helyre lehet építeni: bejárati ajtók fölé, kapubeállóra, garázsajtó fölé, ház oldalához ahova autóval beállnak. Az előtető többfunkciós lehet dísze a háznak és eső ellen is védhet. A rákerülő fedőanyag lehet zsindely, cserép vagy átlátszó Policarbonát; a faanyag: válogatót gerendák és szárított lambéria. Sok helyen felmerül, hogy jó lenne egy előtető a bejárati ajtó fölé vagy a teraszra de besötétíti a bejáratot. Ilyenkor használjuk a policarbonátot ami beengedi a fényt, de az esőt és az uv sugarakat nem.Teraszok, faterasz: Nagyon sokan szeretik a teraszokat de, sajnos nyáron a melegbe nem nagyon lehet a hasznát venni, mert a tűző napon nem kellemes ücsörögni! A teraszokra is többféleképpen lehet tetőt építeni.Pergola: ha valaki csak árnyékot akar annak tökéletes a pergola, ez egy egyszerű faszerkezet amin nincs fedés. Nagyon jó hangulata van, és árnyékot vet a teraszra.Teljes terasztető: ezzel az egész terasz tetejét beborítjuk. Bármilyen cseréppel vagy zsindellyel fedhető.

Bevilágítós terasztető: ez hasonló a teljes terasztetőhöz azzal a különbséggel, hogy a szarufák közé bevilágító ablakokat rakunk, hogy a fényt ne vegye el a terasztól vagy a terasz mellett lévő szobáktól.

Átlátszó terasztető: ennél a terasznál ötvözzük a pergolát és a policarbonátot így egy jó hangulatú fényárban úszó teraszt kapunk.Szaletlik: ez egy fából készült kerti ülő alkalmatosság, pihenőhely. Általában 4, 5, 6 szögletű faépítmény, aminek a közepén asztal van.

Autóbeállók:Előtető építés, faterasz építés:


© 2024 Zachár-Ács - Ácsmunka, tetőépítés, tetőfedés, faház, garázs, előtető, terasz készítés, bádogos munka

www.kronart.hu - KronArt Design - weblapkészítés, reklámgrafika, programozás, dekoráció

Új fa terasz építés | Új építésű ikerház eladó | Térkő burkoló munkák