tetőépítés, tetőfedés, faház, garázs, előtető, terasz készítés, bádogos munka
Tetőépítés, tetőfedés
Faház, garázs építés
tetőépítés, tetőfedés, faház, garázs, előtető, terasz készítés, bádogos munka
Előtető, terasz készítés
Bádogos munka
Régi tető felújítás, tetőfelújítás
Falszigetelés fával, hőszigeteles
Palatető felújítás
Tetőépítés, tetőfedés árajánlat kérés

Faház, garázs

Faház lehet még könnyűszerkezetű is ami alkalmas nyaralónak, szigetelt garázsnak, kisebb lakásnak! Ez a típusú faház vázszerkezetét 5x15 vagy 5x20-s padlóból ácsoljuk össze. A külső burkolat lehet lambéria vagy osb melyre szigetelő rendszer kerül. A belső pedig gipszkarton vagy lambéria! A faház külső, belső burkolatait tetszőlegesen is lehet variálni! A szigetelés vastagsága attól függ mire használjuk a faházunkat. Tetőfedő anyaga viszont csak könnyű lehet a szerkezet miatt pl.: zsindely, hullámlemez, bádogfedés.

Itt egy nyári lakot építünk ahol a megrendelő a házban nem elvégezendő dolgokat csinálhatja. Ez egy könnyű szerkezetes épület aminek van egy kis terasz része is. A falakat 5x15-s padlóból csináltuk, a tető 7,5x15 váz szerkezetet kapott, cserepes lemez fedéssel. A faház falait OSB-vel burkoltuk ami később kapott egy dryvit rendszert és egy színezést. A belseje szigetelve és gipszkartonozva lett.Fedett autóbeálló, körbe korláttal ami megadja az autóbeálló jellegét.

Az cégem által forgalmazott faházakat Romániában gyártják. Vannak szabvány méretek, de igény szerinti méretben is lehet rendelni. A rajta lévő nyílászárókat tetszőlegesen lehet variálni! A falakat 5x10 cm-es duplafalcú padlóból készülnek, szárított, csiszolt fenyőböl. Alkalmas garázsnak, kerti tárolónak, szerszámtárolónak, büfé pavilonnak, hétvégi háznak, őrbódénak, stb.

Ha speciális formájú vagy méretű faházra van szükség, azt egy helyszínen leszabott és öszeállítot szerkezettel meg tudjuk oldani, igény szerint téliesített (szigetelt) változatban is kivitelezhető!

Ezeken a fáházakon a tetőfedő anyag általában zsindely a súlya miatt!Fakorlát készítés
© 2024 Zachár-Ács - Ácsmunka, tetőépítés, tetőfedés, faház, garázs, előtető, terasz készítés, bádogos munka

www.kronart.hu - KronArt Design - weblapkészítés, reklámgrafika, programozás, dekoráció

Új fa terasz építés | Új építésű ikerház eladó | Térkő burkoló munkák